fccjxxw.com
非常超级学习网 学习超级帮手
当前位置:首页 >> 数学 >>

2014海淀二模试题及答案word版_图文

海淀区高三年级第二学期期末练习 英语
2014.5

本试卷共 12 页,共 150 分。考试时长 120 分钟。考生务必将答案写在答卷纸上,在试卷上作答无效。 考试结束后,将本试卷和答题纸一并交回。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段 对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。 1. What does the boy want for breakfast? A. Bread. B. Pancakes. C. Sandwich. 2. What did the man do in his vacation? A. He stayed at home. B. He took some C. He did a part-time job. 3. How does the man feel about the interview? A. Confident. B. Uncertain. C. Disappointed. 4. What is the man doing? A. Making an apology. B. Making an offer. C. Making a request. 5. Here is the post office?

第二节(共 10 小题,每小题 1.5 分,共 15 分) 听下面 4 段对话。每段对话后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听每段对 话前,你将有 5 秒钟时间阅读每小题,听完后,美小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话你将听两遍。 听完第 6 段材料,回答第 6 至 7 小题。 6. What happened to the man in today’s game? A. He broke his leg. B. He injured his ankle. C. He hurt his back. 7. What does the woman ask the man to do? A. Give up sports. B. Lie comfortably. C. Stop arguing. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。 8.Who made the phone call? A. A taxi driver. B. The woman’s husband. D. A traffic policeman. 9. What happened to the woman? A. She got sick suddenly. B. She had a baby in the car. C. She got hurt in the accident. 听完第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. Where are the speakers? A. At a party. B. At a conference. C. At an interview. 11. What is Greg famous for? A. Training snakes. B. Playing Yo-Yo. C. Doing magic tricks. 12. What’s Brad Pitt wearing? A. A yellow shirt. B. A purple jacket. C. A black coat. 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。 13. When does the class meet on Tuesdays? A. 1:00 pm to 2:00 pm. B. 2:00 pm to 3:00pm. C. 8:00pm to 9:00pm. 14. In which room will the class meet in the last part of the course? A. Room 309. B. Room 405. C. Room 511. 15. Which is most important for a student’s grade?
1

A. Research projects. B. Midterm& final tests. C. Quizzes. 第三节(共 5 小题,每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 至 20 题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 20 秒钟的时间阅读试题, 听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Travel Agency Enquiry Form Customer’s name Susan 16 destination 17 Time On a 18 in August Number of people 3 Requirements about Type: Apartment accommodation Price: Less than £ 19 a day Location: Near the 20 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 21. --- Have you told Mr. Smith about the meeting? ---Not yet. I him in a minute. A. called B. call C. will call D. have called 22. Students to do some volunteer work every year. A were encouraged B. are encouraged C. encourage D. encouraged 23. The manager refused to accept of the three suggestions. A. neither B. ether C. some D. any 24. I got to the lecture hall very early, to get a good seat. A. hoping B. hoped C. to hope D. hope 25. Online shopping more and more popular in recent years. A. becomes B. became C. is becoming D. was becoming 26. During the final match, all the audience shouted excitement. A. at B. for C. by D. with 27. We are no t allowed drinks into the computer lab. A. taking B. to take C. taken D. take 28. ---Why is Tom absent today? ----No idea. He be ill at home. A. might B. can C. must D. should 29. Although by the opposite team, the players were not discouraged but practiced harder. A. beating B. beaten C. having beaten D. being beaten 30. Air pollution has caused millions of deaths every year, has become a great concern. A. when B. what C. which D. that 31. We for over 2 hours. Are you sure this is the right way? A. have been driving B. were driving C. had driven D. drove 32. Success partly depends on you have the patience to do simple things perfectly. A. that B. what C. when D. whether 33. If I the project earlier, I would be enjoying myself on the beach now. A. might finish B. finished C. had finished D. would have finished 34. is responsible for the accident will be punished. A. Whoever B. Whatever C. Who D. What 35. You can get respect from others only you respect yourself. A. because B. when C. before D. unless 第二节 完形填空(共 20 小题,每小题 1.5 分,共 30 分) I got aboard and sat down in my seat. It was going to be a long flight.
2

Around me were some 36 . “ Where are you headed?” I asked. “ Lakes Air Base. We’ll be there for special training, and then to the front.” After about an hour, an announcement was made that box lunches were 37 for five dollars. The journey would be several hours, and I decided to buy one. As I 38 for my wallet, I heard a soldier ask his buddy if he would buy lunch. “No, that seems a lot of money for just a box lunch.” I looked around at the other soldiers. 39 were buying lunch. I walked to the back of the plane and 40 the flight attendant a fifty-dollar bill. “Take a lunch to all those soldiers.” I said. She seized my arms tightly. Her eyes wet with tears, she 41 me, “ My son is a soldier in the front… it’s almost like you are doing it for him.” Picking up ten boxes, she headed to the soldiers. After eating, on my way to the rest room I was 42 by a man. “ I saw what you did and I want to be 43 of it.” With this, he handed me twenty-five dollars. Soon after I returned to my seat, I saw the Flight Captain coming, looking at the seat numbers 44 he walked. When he got to my row he stopped, smiled, held out his 45 , and said, “ I want to 46 your hand.” I stood and took his hand. With a loud voice he said, “ I was a soldier. 47 , someone bought me a lunch. It was such an act of 48 that I never forgot.” I was a little bit 49 when applause rang out from all of the passengers. These soldiers were giving their all for our country. I could only give them a couple of meals. Lather, when I walked to the front of the plane to stretch my legs, a man 50 another twenty-five dollars in my hand. When we 51 , I gathered my belongs and started to leave. A man stopped me, put something in my pocket, and walked away 52 a word. Another twenty-five dollars! Seeing the soldiers 53 at the terminal, I walked over to them and handed them seventy-five dollars. As I walked 54 to my car, I prayed for their safe 55 . 36. A. strangers B. soldiers C. attendants D. passengers 37. A. available B. reasonable C. convenient D. special 38. A. prepared B. sent C. reached D. paid 39. A. None B. Some C. Many D. All 40. A. lent B. showed C. handed D. charged 41. A. advised B. greeted C. inspired D. thanked 42. A. praised B. stopped C. attracted D. discovered 43. A. one B. kind C. part D. much 44. A. as B. though C. till D. unless 45. A. tongue B. arm C. head D. hand 46. A. feel B. seize C. shake D. check 47. A. Once B. Later C. Recently D. Frequently 48. A. performance B. kindness C. bravery D. wisdom 49. A. embarrassed B. relieved C. overjoyed D. satisfied 50. A. threw B. found C. took D. left 51. A separated B. landed C. paused D. chatted 52. A. in B. for C. through D. without 53. A training B. shouting C. gathering D. marching 54. A. causally B. anxiously C. disappointedly D. lightheartedly 55. A. arrival B. return C. flight D. escape 第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题,每小题 2 分,共 30 分) A Dear Grandma, It was nice seeing you at Christmas. You looked so happy!
3

After losing two grandparents within the past year, I have taken some time to reflect on what is most important. I want to let you know what a positive influence you have been on me. I am the person I am because of you. I remember being on your farm a lot when I was younger. I remember the projects you planned for us. We painted rocks to represent our family members. We made doll clothes out of colorful socks. We made many “playhouses” in the woods. We learned that if you left a bucket of soybeans in the rain, you would soon have a bucket of growing beans. We learned that if we helped pick the strawberries in the morning, we’d have them on our ice cream in the afternoon. We learned that some plants have funny names, like the elephant ear plant. We learned that you could make do with what you had. We learned that making things out of paper and cardboard was more fun than what came inside the packaging. We learned that it was OK to get dirty, but Grandma would wash us up before Mum came. You once made models of everyone’s houses, which made me want to be an architect. Another time, you made quilts for all of the grandkids. I still use mine every night. The edge has worn out. But you taught me how to fix it. I love and respect you. You are always patient, with a quiet determination. Grandma, thank you for everything you have taught me. I hope that I am able to pass on all these memories and skills to my children and grandchildren. Love always, Kelly 56. After losing two grandparents, the author began to . A. realize her grandma’s influence on her B. become a person like her grandma C. write to her grandma regularly D. like her grandma very much 57. On her grandma’s farm, Kelly learned to . A. make strawberry ice cream B. name different funny plants C. mend the worn-out edge of her quilt D. use cupboards to make models of houses 58. Kelly’s grandma . A. was willing to help others B. was skilled in making things C. wanted Kelly to be an architect D. dislike kids’ bad behaviors 59. Kelly wrote this letter mainly to . A. send her grandma best wishes for Christmas B. showed love and respect for her grandma C. recall her happy life on the farm D. ask her grandma for help B On a February day during an unusually mild winter, I found myself missing the snowy beauty. I enjoyed the felling that comes from watching snow fall gently from heaven while I’m cosy inside with a good fire burning in the stove. But there were more serious concerns, like the lack of rainfall making our woods more accessible to summer forest fires. Local ski fields and hotels, all dependent on a snowy season, felt sorry for the vacant lifts, empty restaurants and unused snowmobiles. Then I happened to see three little robins (知更鸟) fly into our yard. What were they doing here? West of us, in the Williamette Valley, wild flowers burst this time of year. But here in central Oregon, even if a groundhog(土拨 鼠)had wanted to appear, it couldn’t have broken through the frozen earth. And yet, these robins had arrived. Their presence brought me a flow of happiness. It felt like a celebration as I dug into my bag of birdseed and spread a handful on the ground. Above me, the deep blue sky was cloudless, perfectly quiet but for some smoke from a neighbor’s chimney. The lively cold made the air fresh and clean. My robins jumped lightly toward the seed. My soul jumped with them, feeling equally carefree. Caught up in the moment of spring fever, I checked our snowless flower beds. To my delight, I spotted a green branch sticking out through the brown soil. Despite the cold, I wasn’t ready to go back inside. Just a short meeting with those robins had renewed my spirit. The next day I would return to my outdoor work with a cheerful heart and a hopeful eye for these signs of spring. 60. The author missed a snowy winter because snow could .
4

A. prevent forest fires B. boom his business C. promise and early spring D. bring him a good feeling 61. The author felt happy when finding . A. the sky was deep blue with clouds B. three little robins flew into his yard C. wild flowers burst in the Williamette Valley D. a groundhog appeared through the frozen earth 62. We can infer from the passage that the author . A. would enjoy wild flowers the next day B. thought winter was already over C. longed for the coming of spring D. loved robins the most C Cooking Kills Four Million People a Year Polluted airborne particles (大气悬浮颗粒) kill 7 million people a year, reports the World Health Organization. That news may not come as a surprise to anyone who has seen images of chimneys in Beijing, Delhi or Mexico. But those factories—or even the jammed roadways of modern cities ---are not the giggest killer. Each year, some 4.3 million people die earlier than they should because of polluted air inside their homes, says the WHO. What’s causing the air inside people’s homes to be so poisonous that it kills around 11,000 people a day? Stoves. “Having an open fire in your kitchen is like burning 400 cigarettes an hour.” says Kirk Smith, a professor at the University of California at Berkeley, whose research suggests that household air pollution from cooking killed between 3.5 million and 4 million people in 2013. Not all stoves cause this kind of harm. The ones Smith’s talking about are those that the 3 billion people in the developing world use for heat and cooking, which burn solid fuels such as wood, coal, or crop waste instead of gas. The smoke from those fires produces harmful fine particles and carbon monoxide into homes. Poor ventilation then prevents that smoke from escaping, raising fine particle levels 100 times higher than the limits that the WHO considers acceptable. Breathing this air day in day out eventually causes a lot of diseases: more than a third of the 4.3 million die of a stroke, while a quarter die of heart disease. And around one- third of annual lung disease deaths worldwide are due to waste from coal stoves. Exposure tends to be extremely harmful for the people who spend the most time around the fire—usually women and young children. In fact, the WHO reports that household air pollution almost doubles the risk for childhood lung disease. 63. According to Kirk Smith’s research . A. factories are the biggest killer worldwide nowadays B. burning 400 cigarettes an hour is extremely dangerous C. household air pollution from cooking is surprisingly harmful D. some 4.3 million people die earlier each year than they should 64. What should be the deadly killer in a household kitchen? A. Solid fuels. B. Coal stoves. C. Poor gas. D. Cooking smoke. 65. The underlined word “ ventilation” in Paragraph 4 probably means . A. airing B. cooking C. burning D. cooling 66. The author intends to tell people . A. how to avoid polluted air in their homes B. to stop cooking in the household kitchen C. to guard against household pollution from cooking D. how to prevent childhood lung diseases in household D Your dilemma(进退两难)has two aspects: your employer demands loyalty, but you want to help another working woman. The question is whether you can act properly towards both. Your personal view about the unfair maternity policy makes it complicated. In the United States, paid maternity leave (带薪产假)is not an automatic benefit guaranteed by the government. Even unpaid leave is only permitted for a limited period with certain working hours. It’s understandable that you feel such divided loyalties, said Gretchen Zetoony, a licensed clinical expert in Virginia. “ On the one hand, you want to be careful not to provide information that might discomfort your employer
5

in a negotiation; on the other hand, it’s natural to feel sympathetic toward someone in a similar situation, particularly if you see the company’s policy as unfair.” She said. Before you give advice on negotiation a better maternity-leave package, remember to be careful with what you say. “ If you are nervous that your employer could learn you had advised her, that should be a guide for you that you may wander into a questionable area.” Zetoony said. What happens if your colleagues discover that this applicant benefits simply because of your advice. That may not be formal discrimination but it might create a bad feeling among colleagues who are not working mothers and who didn’t join your organization armed with insider tips. “ In this case, the risk isn’t as much about betraying your employer or your fellow women as possibly creating conflict in the workplace if colleagues notice that you helped an applicant gain an advantage because you share some personal characteristics.” Zetoony said. If that happens, and you find that your colleagues are whispering about you, or openly complaining, address the situation with a calm sit-down. Explain that you felt you had to help this woman pass her way through the organization’s human-resources maze, and that you would do the same for any one who asked you for advice. There might be a better way to help women negotiate maternity leave than advising them. Consider getting together with colleagues who also care about this issue to advocate for better family leave policies within your organization, Zetoony suggests. The more employees who join you, the more likely management are to listen. It is also applicable in other components of an employment offer where you will face such a dilemma. 67. One may fall into a dilemma mainly because . A. he thinks the maternity policy unfair B. his employer breaks the maternity policy C. the US government protects his employer D. his woman colleague asks for a paid leave 68. According to Zetoony, your nervousness might lead to . A. your employer’s forgiveness B. an even more embarrassing situation C. your employer’s sympathy D. an exposure to your characteristics 69. From the passage, in a similar dilemma, you’d better . A. talk to your employer directly B. put forward more applicable solutions C give your colleagues a helping hand sincerely D. gather more colleagues to work out better policies 70. What’s the author’s attitude towards maternity leave? A. Supportive. B. Neutral. C. Negative. D. Critical. 第二节(共 5 小题,每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Selfie Social media and the mobile web have given rise to a strange phenomenon called the selfie. It refers to a picture of yourself, usually shared on any social networking website. 71 Some selfies are extreme close-ups, and others show part of an arm held straight outward. A few of them even feature the subject standing in front of a bathroom mirror. Everyone takes selfies, but the younger crowd seems to be especially involved in the trend. Young people are relatively heavier digital users. They are interested in staying connected to their friends. 72 There are also kinds of psychological factors driving people to take a sefie and upload it to a social networking site. 73 A quick and easy way to attract other’s attention is to get “ likes” and comments from friends. secondly, it’s human nature to show off your own great achievements. When you feel good about yourself or look good, it’s far too easy to take out your phone and document it all through one or several selfies. 74 That’s right. Sometimes people are bored at work, bored at school, bored at home and even bored on the toilet. Last but not least, social media is about being social! If that means uploading as many selfies as possible, then so be it. It’s fun, and it’s a cool way to sort of document your own life. Finally, there are things to be mindful of when you’re posting. It’s easy to think you’re sharing a photo with a few people. 75 So don’t post anything online, selfie especially. A. There are lots of selfie styles. B. The rise of selfies has become universal.
6

C. Social media, to some extent, is the driving force of their selfie activity. D. The desire to take, post and get “likes” on selfies goes back to a biological behavior. E. But the whole world of social media is public and every individual can get access to it. F. There are also people who will take selfies because they have nothing else better to do. G. The leading factor is that people want to get attention from as many people as possible. 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节(15 分) 假如你是红星中学高三(1)班的学生李华,你参加高校招生英语面试,请根据以下提示用英语做自我 介绍。 1. 兴趣爱好:篮球、音乐; 2. 擅长科目:英语; 3. 未来专业意向。 注意:1.词数不少于 50;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。 Good morning! I’m Li Hua from Hongxing Middle School. That’s all. Thank you.

7

海淀区高三年级第二学期期末练习 英语参考答案及评分标准
第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C
8

2. B 7. A

3. A 8. A 9. B

4. C 5. B 10. A 11. A 12. C 13. B 14. B 15. C

第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分)

★每小题超过一个词不计分; ★拼写错误不计分; ★16、17 题的首字母要大写,否则不得分,16 题的 所有字母都大写也计 1.5 分,18、20 题首字母大写扣 0.5 分。 16. Perkins 17. Greece 18. weekend 19. 100 20. beach 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 21. C 31. A 36. B 46. C 22. B 32. D 37. A 47. A 23. D 33. C 38. C 48. B 24. A 34. A 39. A 49. A 25. C 35. B 40. C 50. D 41. D 51. B 42. B 52. D 43. C 53. C 44. A 54. D 45. D 55. B 26. D 27. B 28. A 29. B 30. C

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分)

第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 56. A 66. C 71.A 57. C 67. A 72. C 58. B 68. B 73. G 59. B 69. D 60. D 70.A 61. B 62. C 63. C 64.D 65. A

第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 74. F75. E 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节(15 分) 一、评分原则: 1、本题总分 15 分,按 4 个档次给分。 2、评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以档次的要求来衡量,确定或降低档 次,最后给分。 3、评分时应考虑:内容是否完整,条理是否清楚,交际是否得体,语言是否准确。 4、拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可以 接受。 5、词数少于 50,从总分中减去 1 分。 二、内容要点: 1. 兴趣爱好:篮球、音乐; 2. 擅长科目:英语; 三、各档次的给分范围和要求: 分值 第一档 (13 分--15 分) 评分标准说明 完全完成了试题规定的任务。 内容完整,条理清楚; 交际得体, 表达时充分考虑到了交际的需求; 体现出较强的语言运用能力。 完全达到了预期的写作目的。

3. 未来专业意向。

第二档 (9 分--12 分)

基本完成了试题规定的任务。 内容、条理和交际等方面基本符合要求; 所用语法和词汇满足了任务的要求; 语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。

9

第三档 (4 分--8 分)

未恰当完成试题规定的任务。 内容不完整; 所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。

第四档 (1 分--3 分)

未完成试题规定的任务。 写了少量相关信息; 语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。

0 Possible version

未能传达任何信息;写的内容与要求无关。

Good morning! I’m Li Hua from Hongxing Middle School. I’d like to give a brief introduction about myself. I’m easy going and have various hobbies. I love sports, especially playing basketball with my friends. I’m also keen on listening to music to relax myself in my spare time. Among all the subjects, English is my favorite and I’m good at it. When it comes to my ideal major, I’m quite interested in international business because I like meeting people from different cultures and communicating with them in English. I sincerely hope that you can give me a chance to improve myself in your university. That’s all. Thank you. 第二节 情景作文(20 分) 一、评分原则: 1.本题总分为 20 分,按 5 个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡 量,确定或调 整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样性及语言的准确性。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接 受。 5.词数少于 60,从总分中减去 1 分。 二、内容要点: 1.爷爷奶奶思念姑姑; 3.教会使用; 三、各档次的给分范围和要求: 第一档 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用了多样的句式和丰富的词汇; ·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;体现了 较强的语言运用能力; ·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧凑。 完全达到了预期的写作目的。 完全完成了试题规定的任务。 2.去商店买 Pad; 4.视频通话。

18 分-20 分

第二档

10

15 分-17 分

第三档 12 分-14 分 第四档 6 分-11 分 第五档 1 分-5 分 0分

·覆盖了所有内容要点; ·运用的句式和词汇能满足任务要求; ·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的内容所致; ·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。 达到了预期的写作目的。 基本完成了试题规定的任务。 ·覆盖了内容要点; ·运用的句式和词汇基本满足任务要求; ·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 未恰当完成试题规定的任务。 ·漏掉或未描述清楚主要内容; ·所用句式和词汇有限; ·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。 未完成试题规定的任务。 ·明显遗漏主要内容; ·句式单调、词汇贫乏; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。

四、One possible version: Last Saturday, when I got home after school, I happened to see my grandparents looking at the photos of my aunt, who is now living abroad. I realized that they were missing her. When I told this to my parents, we all agreed that we should help them see each other, so we went to a store to buy a Pad so that they could talk online. Back at home from the store, I taught my grandparents how to use the Pad step by step. Soon, they learnt how to get online and talked with my aunt that evening. Seeing my grandparents and my aunt chat happily online, both my parents and I felt a sense of contentment.

高三英语期中听力录音稿(969)
Text 1 W: Tom, What do you want for breakfast, bread or pancakes? M: I’d like something else for a change. Can I have a sandwich, mum? Text 2 M: Where did you go during the vacation? W: I just stayed home. And you? Worked part-time? M: No, I took courses in a summer school. To get ahead a little, you know. Text 3 W: Hi, Burt! How was your interview? What are your chances of getting that job? M: I think I have a very good chance. The director seems to like me. W: Well, good luck, then. Text 4 M: Excuse me, can you save my place for me, please? I need to use the restroom. W: Sure. But hurry. The line is moving fast. M: Thanks. It won’t be long. I’ll be right back.
11

Text 5 W: Excuse me, can you tell me the way to the post office, please? M: Yes. Go along this street and turn right. The post office is on the left. W: Turn right and it’s on the left. Thank you! M: You’re welcome! Text 6 W: What happened to you? M: I had a little accident at the game today. I just pulled a muscle in my back. W: Little accident?! You’re obviously in pain! Six months ago, you broke your leg! Remember? And you’re still recovering from the ankle injury from three weeks ago. Don’t you think you should sit out of the team? M: But those aren’t serious injuries. They’re just part of playing sports. W: But you’re no longer a 20-year-old. M: Hey! I’m still in perfect physical condition. Don’t try to tell me I’m getting old just because I get injuries now and then. W: I’m not saying you’re getting old, dear. I just worry that you can’t sit, stand or lie down comfortably. M: Who says I can’t...Ow! Text 7 W: Hello. This is the emergency 911 operator. M: Help. Help. Please help me! W: Yes, sir. Please calm down and explain exactly what is happening. M: My car is on the freeway; I have a lady passenger, and she’s giving birth. W: Now relax, sir. Explain exactly where you are. M: I’m…I’m on the Lincoln Expressway, about 15 miles from the Washington Tunnel, and this lady isn’t going to wait. W: OK. What’s your name sir and your passenger’s? M: It’s...it’s Bob, and I have no idea about the woman. She’s in no condition to tell me. How soon can someone get here? W: I’ve just sent an ambulance to your location. They should be there soon. Just keep her calm and warm. M: OK. Please hurry. Oh, they’re too late. It’s a boy!(婴儿哭声) Text 8 W: Hey. John. This looks great! Thanks for inviting me! M: Glad you made it! Have you met any of my famous guests? W: Uh, no. Who exactly? M: Well, see the tall guy in the purple jacket. He’s Greg, the world-famous snake trainer. He probably has a snake with him tonight. W: Uh, really? M: And there’s Gina… W: Gina…and what’s she famous for? M: Are you serious? You’ve never heard of her? She is the world’s greatest magician. She is good at magic. She’s the woman in the yellow shirt. W: I thought you said famous people…like, like people we all know. M: And, there is Brad Pitt, the captain of the national Yo-Yo team. Yeah. He’s the short man sitting at the table wearing the black coat. I’m sure he’d do a few tricks for you if you asked. W: Uh, no, thank you. I think I’ve had enough entertainment for one evening.
12

M: Then help yourself to some food and have fun! Text 9 OK, OK, let’s begin. Hello, everyone. My name’s Karl Roberts, and I’ll be your teacher for this class, Intercultural Communication 511. To begin with, I’d like to introduce the schedule for this class. This class meets on Tuesday afternoons, from 2:00 to 3:00 pm; and on Thursdays, from 8:00 to 9:00 pm. We will be meeting here, Room 309 for the first half of the course, but we will be using the research lab in Room 405 during the rest of the class. And as for our grade, 60% of your final grade comes from your work on quizzes, 30% from your research projects and 10% from your classroom participation. And there’ll be no midterm or final tests. My office hours are from 1:00 to 2:00 pm on Wednesdays, and you can set up an appointment to meet me at other times as well. OK, let me explain more about the class and its objectives. Text 10 M: World-bridges Travel Agency! Can I help you? W: Yes, I need some information, please. My friends and I would like to travel to Greece on a weekend in August. M: Where would you like to stay? W: We’ve been told Mykonos is the best island. Would that be possible? M: OK. Would you like to stay at a hotel or an apartment? W: I guess a small apartment will be cheaper. M: I see..., how many did you say were in the party? W: There’ll be three of us, all girls, so we need a safe place near the beach. But we cannot spend more than 100 a day. M: For that price, let me see. Well, here is one apartment, only 75 a day, 3 single beds, and 5 minutes’ walk from the beach. W: I’d love that! But I need to talk it over with my friends first. M: All right. Then please give me a ring again, today or tomorrow! W: I will, thank you. M: Wait! You haven’t given me your name. W: Sorry..., I am Susan Perkins, P-E-R-K-I-N-S. Perkins.

13


更多相关文章:

非常超级学习网 fccjxxw.com

copyright ©right 2010-2021。
非常超级学习网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图