fccjxxw.com
非常超级学习网 学习超级帮手
当前位置:首页 >> >>

1 冠词入门衔接 初中升高中衔接英语知识练习


初中升高中衔接英语知识
Practice makes perfect

1 冠词 入门衔接 冠词的用法虽然有一定规律可循, 冠词的用法虽然有一定规律可循, 但在具体语境中又有许多特殊情 况,初、高中阶段如果要真正准 确运用冠词, 确运用冠词,除了熟悉一般规律 还要经常注意例外情况, 外,还要经常注意例外情况,灵 活运用。 活运用。

1 冠词
高中阶段冠词的用法也有一定规律可循, 高中阶段冠词的用法也有一定规律可循,高 中阶段冠词的规律和要求大体跟初中类似。 中阶段冠词的规律和要求大体跟初中类似。 For example: :

It takes quite a time. . It takes quite a long time/a quite / long time. .

1 冠词
1. _____ young man with a walkman In his hand is _____ excellent basketball player. A.The;a B.A;an . ; . ; C The;an D.A; the ; . ;
2. When you come here for your holiday next time, don’t go to _____ hotel; I can find you ______ bed in my flat. A.the; a B.the;/ . ; . ;/ C.a; the D.a;/ . ; . ;/

1.冠 词 . 衔接练习
1. Tom enjoys playing___ football while I enjoy playing___piano very much. A.the;the B.a;a . ; . ; C./; ./;the D the;/ ./; ;/ 2. There is a hole in___ front wall and___ old picture is above it. A.the;an B.a;an . ; . ; C.the;a D./; /;an . ; /;

1.冠 词 . 衔接练习
3.-----Have you seen___ pen,I lost it . , here this morning. . -----Is it___ black one? I think I saw it somewhere. . A.a;the B.the;the . ; . ; C.the;a D.a;a . ; . ; 4.Cotton is grown in _________China. . A.north B. the north of . . C.the north D.a north . .

1.冠 词 . 衔接练习
5. Remember I’ll be waiting for you at___ gate of ____cinema at seven in___ evening. A.a;a;the B.the;the;the . ; ; . C.a;the;an D.the;a;an . . 6. Betty is going to_ to see her father because he has already been in_ for two weeks. A .hospital; hospital B. the hospital; hospital C. the hospital; a hospital D. hospital; the hospital

1.冠 词 . 衔接练习
7. After __quick breakfast I hurried to___ . school. .
A./;/ ./;/ B.a;/ C.the;the D.the ;/ . ;/ . ; .

8. It is known to all that___ light travels . faster than___ sound. A./;/ B.a;a C. the;the D.the; / ./;/ . ; ; .

1.冠 词 . 衔接练习
9.The children all had a good time on___ . Children’s Day. . A.the B.their C.a D./ 10.-----Have you learned German? ------Yes. It’s___ language I’ve ever learned. A. a quite difficult B. quite a difficult C. difficult quite D. difficult a quite

1.冠 词 衔接练习 .
11. Mr White lives on___ floor. A.the fifteen B.fifteen C.the fifteenth D.fifteenth 12. ___moon moves around ___earth ,and they are both smaller than___ sun. A.The;an;a B.A;the;the C./;/;/ D.The;the;the 13.-----John,there is__ Mr. Wilson on the phone for you . ------I’m in___ bath. A.a;the B.the;a C.the;a D.the;/

1.冠 词衔接练习 . 14. It’s ___world of wonders, ___world where anything can happen. A.a;the B.a;a C.the;a D./;/ 15. He has tried twice, and the captain asks him to have ___third try. A.the B.a C.another D.other

冠词 衔接练习答案 1. C 2. A 3. D 4. B 5. B 6.B 7.B 8.A 9.D 10.B 11.C 12.D 13.A 14.B 15.B


更多相关文章:

非常超级学习网 fccjxxw.com

copyright ©right 2010-2021。
非常超级学习网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图